Левски и Крумовград си стиснаха ръцете за нападателя Алекс Колев, написа "Тема Спорт".Според информацията  нападателят ще бъде официално представен през следващата седмица, а сините ще платят за него 100 000 евро.

31-годишният национал бе смятан още преди края на изминалия шампионат за сигурен нов при столичани, но в битката за подписа му се включи и Ботев (Пловдив), който предложи по-добри условия на играча. Ключова роля имаше както новият треньор Станислав Генчев, който работи с Колев доскоро в Крумовград, така и желанието на нападателя да облече екипа на сините. Таранът стана голмайстор на първенството с 15 попадения.

Новият наставник на "сините"Станислав Генчев искаше да привлече още един играч на Крумовград - Серкан Юсеин, но полузащитникът отпадна като опция. Такава все още е Ангел Бастунов от Хебър. Генчев е отказал куп предложени футболисти за лятната селекция. 43-годишният специалист е бил категоричен, че иска да бъде убеден в качествата на футболистите и дали те ще бъдат подходящи за изискванията, които ще има към тях, за да бъдат привлечени. Той и помощниците му наблюдават изкъсо списъка с футболистите и казват последната дума.

Парите вече не са проблем: Левски финализира трансфера на Алекс Колев

Парите вече не са проблем: Левски финализира трансфера на Алекс Колев

Нападателят подписва през следващата седмица