Треньорът на Левски Николай Костов реши да пипа с по-твърда ръка. Той дръпна конско на футболистите заради поредната шампионатна издънка, този път в двубоя срещу Локомотив София (2:2) в "Надежда". "Сините"Костов  имаха аванс от 2 гола до последния четвърт час на срещата, но го пропиляха по изключително глупав начин. Изравнителното попадение на домакините дойде след спорна дузпа, отсъдена за нарушение на Дарлан.

Заради по-високия тон в съблекалнята закъсня стартът на вчерашната тренировка. Тя трябваше да започне в 15:30 часа, но футболистите излязоха на терена 30 минути по-късно.

Левски връзва Уелтън с дългосрочен договор

Левски връзва Уелтън с дългосрочен договор

Съгласил се е да преподпише

В последните двубои в играта на Левски се забелязват много проблеми. Големи такива има и при статичните положения пред вратата на Пламен Андреев. Ясно пролича и късата резервна скамейка - излизането на основен играч като Велтон така и не бе компенсирано. Разочароваща е и играта на двете летни попълнения - халфовете Дарлан и Фадига. До момента те не се и доближават до това, което трябва да показват. Офанзивният халф Фадига няма нито гол, нито асистенция в първенството.