Константин Папазов даде специално интервю за програма "Хоризонт" по БНР. Баскетболният треньор, който се очаква тази седмица да получи 87% от акциите на футболния Левски, заяви че е оптимист за бъдещето на клуба.
"Продължавам да съм оптимист за бъдещето на Левски. Не съм звънял на г-н Божков, но вярвам, че тази седмица акциите ще дойдат в София".
Акциите му бяха обещани в телефонен разговор с бизнесмена Васил Божков, който в момента е в Дубай.
"Не знам какво е времетраенето за изпращането на акциите. Казах, че акциите ще дойдат другата седмица. Като стигнат акциите, ще ми се обадят, ще ги видя. Един-два дни не решават нещата. Продължавам да съм оптимист за тези акции.
С моето изказване ангажирам и доста авторитетен човек. Няма да си позволя да си фантазирам. Да не говорим за нероден Петко. Ще говорим за акциите, след като дойдат.
Шумно се афишираше, че Левски ще фалира, но не вярвам че ще се стигне дотам. Г-н Божков и г-н Попов изпълняваха 12 месеца и повече задълженията си и Левски вървеше добре. След като дойдат акциите, тогава ще преспя една нощ и ще кажа идеята си.
В България може някой да открадне идеите ми. В България интелектуалната собственост не е защитена. Минал съм през абсолютно всичко, възходи, падения, фалити. Смятам, че абсурдно Левски да фалира.
При мен в моята глава е Левски да успее. Дали ще успея да реализирам е друг въпрос. Ако успея да накарам всички, които обичат Левски да помогнат, това ще е добре за Левски. Това са между 800 хиляди и един милион.
Левски може да си позволи максимално да се самоиздържа. Марката и синята общност могат да акумулират пари. Бюдежът е отражение на реалната действителност. Ще е толкова, колкото си спечелим и реализираме. Всички собственици идват с желание да угодят на феновете и грешат.
Единствен Лафчис излезе на плюс от Левски, продавайки клуба за 3 или 5 милиона марки. Който влезе в Левски, това е зараза. Днес е 11 май и на този ден е роден Иван Славков и Георги Младенов, който ми е кум и аз държа много на него", каза Папазов.
По повод съобщенията за оставки в Левски, баскетболният спец обяви: "На 14-ти май като дойде времето за оставката на Павел Колев, то тогава ще говорим. Той обяви, че е готов да напусне на 28-ми април. Има време до 14-ти май.
Дали имат място Мъри и Наско на стадион "Георги Аспарухов"? Сега съм се концентрирал върху пристигането на акциите. Като те дойдат, ще има втора серия. Левски е по-особена бира. Трябва да се управлява внимателно и с любов. Ние трябва да бъдем за пример как трябва да се прави спорт в България.
Имаме огромната подкрепа на тази феноменална публика, защото Левски е клуб със 106-годишна история, а в Лудогорец е друго. Там има друг проект, който е успешно реализиран от г-н Домусчиев. Спечелването на купата на България този сезон е най-важната цел сега. Феновете заслужават да бъдат наградени със спечелването на купата на България. В тази четворка Левски има най-добър отбор и тази цел е постижима и Левски може да спечели купата на България.
Трябва да има прозрачност, за да може хората да последват тези идеи, които искаме да реализираме. Като има кауза и хора, идват и парите. А те в 21-ви век са необходимост", каза Константин Папазов.
Цялото му изказване чуйте в сайта на националното радио ТУК!
Източник: LAP.bg
hegemona
на 12.05.2020 в 08:10:16 #239Тити ,ама ти наистина ли мислиш ,че Божков като тръгна да бяга за Дубай е взел акциите на Левски със себе си
Triono
на 12.05.2020 в 06:14:58 #238Щайнер Не знам, какво е в УСА , може би трябваше да кажа Монреал....аз знам какво е в Монреал, който може би е втория най-космополитен град в Сев. Америка след Ню Йорк.
steiner
на 12.05.2020 в 05:14:32 #237Triono на 12.05.2020 в 04:13:39#376 Жаклино Канада е много странно. Понеже всеки си е дошъл с неговите обичаи и разбирания. Има от всичко по много. 35 милиона канадци Дали при 330 млн.американци нещата не са от всичко и по много?
steiner
на 12.05.2020 в 05:12:26 #236http://www.bbc.com/travel/story/20200506-a-javanese-dish-to-banish-the-plague
kfcbm
на 12.05.2020 в 05:01:13 #235Не бойте са. Говедос...DHL е част от Deutsche post.....Германска работа де се вика
Triono
на 12.05.2020 в 04:13:39 #234Жаклино Канада е много странно. Понеже всеки си е дошъл с неговите обичаи и разбирания. Има от всичко по много. Не искам да разказвам. Лека
Triono
на 12.05.2020 в 04:03:24 #233Рашиди не бъди лицемер, тука беше писал че евеш “ лапита” на по 20 години.
Triono
на 12.05.2020 в 04:01:04 #232Значи ние навремето с тоз пожарникар директно от Славянка влачехме 25 кг. кашони замразена скумрия и после в моя двор размразявахме и правехме печена скумрия за компания от по 15 човека. Няма точна пропорция, но не може се обърка , ако си сам прецени сътветното количество. И така Размразяваш (ако е замразена) скумрията, чистиш от вътрешности и глави, разделяш на две филета надлъжно по костта. Нарязваш в зависимост от количеството скумрия на ситно лук (2-3 глави) , нарязана наситно една връзка пресен джоджен, ако нямаш става и със сух . В продълговата тава слагаш на дъното слой от нарязания наситно лук после разпръскваш тук там нарязания джоджен, всяко филе осоляваш и наръсваш обилно от двете страни със смлян чер пипер, поставяш върху лукът и джоджена , като направиш един слой рибни филета наредени едно до друго, поръсваш отново отгоре с джоджен и лук. Продължаваш в същата последователност докато свършиш рибата, най-отгоре трябва да е покрита винаги с лук. Покриваш и оставяш за около 1-2 часа в хладилник да поеме миризмата , палиш скарата и печеш филетата така както са с полепнали по тях лук и джоджен. Ако искаш изстискваш лимон и ядеш
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:48:59 #231А пък не си струва да се женя заради едното чукане. Лудогорец е по-важен.
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:48:01 #230Аз съм набожен и не мога да спа с жена без брак.
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:46:46 #229Трионгър, давай скумрията. Аз оня ден си пържих меджид. Стана връхтът. Давай скумрията.
Triono
на 12.05.2020 в 03:45:20 #228Жаклино Аз съм на мнение, че всички са еднакво евливи, т.е. на всички им се еве яко, просто природата естественно го е направила за да се увеличава популацията на вида при по-северните раси просто личната свобода е на по-високо ниво, което се отразява и в еманципацията на жената от там и по-малки задръжки.
Triono
на 12.05.2020 в 03:37:06 #227Ами притеснявам се да не ти се случи нещо лошо ма Жаклино. Сама по улиците. Рашиди Един приятел навремето беше ведомствен пожарникар в Славянка ( фабриката за рибните консерви в Бургас). Жена му е руса със сини очи, но оня спукваше циганките каквито бяха всичките работнички във фабриката. Та от тях беше научил рецепта за печена скумрия, викахме и “скумрия по цигански” много проста, но става страшно вкусна безотказно. Мога ви пусна с Жаклина чалъма не знам дали харесвате риба обаче, аз например не мога да ям речна риба.
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:36:04 #226Джак, ти издълбоко вода вадиш.
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:29:34 #225Туй Британската общност голема работа! Канада, Австралия, Нова Зеландия. Една баба Бети обединява половина свят. Браво. Да си британец не е само националност. Да си британец - това е призвание! Я се изкажете по въпроса уе, варварите - Джак, Трионо!
Triono
на 12.05.2020 в 03:25:54 #224Моята рецепта ( тя не е моя ами на тъщата) е много проста, в дълбока купа зехтин, брашно, сол, смлян чер пипер, чубрица, червен пипер разбъркваш и потапяш жигото. Овалваш яко, слагаш в гювеч (тука обаче ползвам една грамадна емайлирана чугунена тенджера ), заливаш с остатналата смес и леко на 150 С за 3 часа. Нарязвам ситно 6-8 връзки зелен лук и една връзка джоджен и ръгам в и около, продължавм печенето за още 30 мин.
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:24:08 #223Добре, че накрая се появи Лудогорец, че и аз да се порадвам малко.
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:23:09 #222Джак, на 52 съм, имам двама големи сина 20+, пращам им пари постоянно, а те не се сещат еди жисием да ми врътнат да питат как съм. На какво да разчитам. Евнтуално изпращам майка си еди къде си и после съм аз на ред. Дано най-накрая да намеря пълно спокойствие. Нещо, за което съм мечтал цял живот. Така и не разбрах какъв е смисълът на жевота.
Triono
на 12.05.2020 в 03:19:00 #221Жаклино Ко’ правиш по тез малки часове ма?
han-kamerun
на 12.05.2020 в 03:18:13 #220Трионо, казват, че новозеландското и хавстралийското агнешко са най-добри, щото са 365 дни на зелено под открито небе. Докато в БГ 3 месеца агнетата са на зърно в кошарите заради зимата. Може и да е така. В Канада овце нема, щото там е тайга. А в тайгата освен лосове и вълци друго нема. Ако мойш да пратиш некоя рецепта с вълче задушено с трихинолза и бяс ще е добре.