Бившият треньор на Левски Емил Велев е на мнение, че някой с пари стои зад Тити Папазов. Наставникът на баскетболния Левски Лукойл ще вземе акциите на клуба от Васил Божков.

"Мисля, че някой с пари би трябвало да стои зад Тити, но това е просто мое мнение. Не виждам иначе логика да ги иска акциите. По тази логика всеки може да ги вземе. Знаете, че акциите бяха в доста хора. Но това все пак е Левски (София), не Левски (Кюстендил)", обяви легендарният бивш футболист на "сините" пред Novapress.bg.

"Дори отборът да остане само с български футболисти там разходите пак няма да са малки и като цяло ще трябват доста средства за всичко около клуба, а в това число заплати, осигуровки и прочие". 

"Аз винаги съм бил оптимист за Лески. Под каквато и да е форма Левски ще го има, няма никакъв шанс да изчезне от картата. Дори при най-лошия вариант да започне на чисто от Трета лига не виждам някаква драма да има. За две години ще се върне в елита и то без нито една стотинка дългове, които са натрупани от различните собственици. Феновете винаги ще подкрепят отбора. Все пак се надявам да не се стига до този вариант", завърши Кокала.

Как може да стане прехвърлянето на собствеността на ПФК Левски

Как може да стане прехвърлянето на собствеността на ПФК Левски

При всяка промяна се записва името на новия притежател, а самото прехвърляне става чрез джиро