Кандидати за членове на Управителния съвет на Левски ще бъдат интервюирани от Надзорния съвет днес. Според устава на клуба се изисква пълно единодушие от три гласа, за да бъде утвърден всеки от тях. В Надзорния съвет на Левски са избрани Наско Сираков, който е и президент, Константин Папазов и представителят на привържениците Петър Ганев.

Levski365.com се свърза с номинирани за членове на Управителния съвет с един въпрос:

Какъв очаквате да бъде вашият принос към Левски в следващата една година, ако бъдете избрани?

Снимка 489048

Източник: www.levski365.com

Павел Колев

"Моят личен принос е доста обширно понятие заради ежедневната ми професионална ангажираност към момента в клуба. На първо място обаче ще се заема с финансовото стабилизиране, което като задача е резултат от форсмажорните обстоятелства в последните месеци. Второто е, че Левски ще продължи да разработва платформа, която да създава база данни на левскарите и да комуникира с тях."

Снимка 487576

Източник: LAP.bg

Константин Баждеков

"Смятам, че ще бъда полезен в две насоки. Първата е, че смятам да ангажирам мои контакти и приятели с осигуряването на финансови средства за клуба. Втората насока е да бъда полезен с огромния си опит от миналото. Зная как може да се оптимизира бюджетът на Левски, както по отношение на разходите, така и на приходите. Имам конкретни идеи, които да се приложат."

Снимка 483672

Източник: LAP.bg

Илия Христов

"Винаги съм казвал, че мястото на феновете не е в Управителния съвет на клуба и държа на това. Но ако бъда избран, смятам, че аз ще бъда връзката с привържениците, която в последните 30 години може да се каже, че не съществува такава, каквато може и трябва да бъде. Преди всеки домакински мач съм в музея, ходя на гостуванията и всеки привърженик на Левски може да се свърже с мен. Също така искам да се опитам да помогне в клуба да се върне духът на Левски, такъв какъвто е бил през 20-те, 30-те, 40-те години на миналия век. Левски да бъде клуб на привържениците си."

Снимка 488516

Източник: LAP.bg

Минко Герджиков

"Моят конкретен принос в следващата година го виждам най-вече по отношение на инфраструктурата. Трябва да се задвижи проектът за поставяне на козирка на Сектор "А", защото проблемите там започват да се увеличават. Имам опита, с който клубът може да се справи с всички административни процедури. На второ място виждам своята роля и при контакта с държавните институции по различни въпроси. Имам и огромен опит в управлението на огромни бюджети от времето ми в Столичната община и смятам, че в това отношение ще бъда полезен в това Левски да оптимизира своя. Надявам се да успея да привлека и спонсори, така, както съм го правил в миналото."

Снимка 428293

Източник: БГНЕС

Ивайло Цветков-Нойзи

"Ролята си я виждам главно по отношение на привличането на спонсори и маркетинга, но мисля, че след като се срещна с президента Сираков ще мога да бъдат по-конкретен, защото имам още множество идеи. Това, което обаче държа да подчертая е, че аз съм редови фен и изпитвам огромно удоволствие от това. Ако се наложи да помагам, бих го направил с огромно удоволствие. Искам да инициирам и проведа и срещи с фенските организации, защото те са изключително важни за клуба и да видя кой с какво може да бъде полезен. Ако обаче видя, че не мога да съм полезен на Левски, веднага ще се оттегля и ще дам мястото си на някого, който ще е далеч по-важен за клуба от мен."

Снимка 424530

Източник: LAP.bg

Павел Колев обяви какви санкции може да понесе Левски от УЕФА и кои футболисти са най-близо до продажба

Павел Колев обяви какви санкции може да понесе Левски от УЕФА и кои футболисти са най-близо до продажба

"Макар че работим всекидневно и имаме някакъв напредък, не очаквам до петък да сме напълно изрядни"