Легендата на Левски Кирил Ивков коментира пред "Меридиан мач" състоянието на "сините". Той остава оптимист за бъдещето на клуба. 

"Имах възможност да се видя с доста хора на "Герена" в петък. Отидох там, за да почерпя за рождения ми ден и разговарях с много от тях за Левски. Първо използвам случая и чрез вас да благодаря на всички, които ми се обадиха.

Що се отнася за Левски, аз съм обнадежден от това, което виждам и чувам. Два пъти се срещнах и разговарях с Павел Колев. Мисля, че има светлина в тунела.

Петър Хубчев с неофициален дебют начело на Левски днес

Петър Хубчев с неофициален дебют начело на Левски днес

"Сините" излизат в първата си контрола от лятната подготовка

Познавам Петър Хубчев. Бил съм му три години треньор в Ловеч. Аз съм и една от причините той да дойде навремето в Левски. Той е амбициозен човек, силен характер и това ми дава надежда. Мисля, че вече подхождаме много по-сериозно при селекцията. Вече не взимаме по 10 свободни агенти, които сме ги гледали на касети. Играчите са наблюдавани внимателно и имат добри характеристики.

За Йончо Арсов чух много хубави думи от Илия Груев. Познавам добре Илийката и му имам доверие. Видях се и с него, без да сме говорили подробно смятам, че ще се справи.

Не приемам и крайно негативните мнения за Ивайло Петков. Какво като не е бил досега в Левски? Той може да помогне на Левски. Все още сезонът не е започнал и е рано за оценки.

Шансовете на Левски да отстрани Ружомберок се увеличиха

Шансовете на Левски да отстрани Ружомберок се увеличиха

Това показва статистиката

Ще наблюдавам контролите на отбора в Австрия и в тях ще може по-ясно да се види докъде сме стигнали. Хубаво е, че съперниците са сериозни отбори. Мисля, че ако вземем още един централен нападател ще е чудесно. Не, че нямам високо мнение за Станислав Костов, но е добре да имаме още един човек на тази позиция.

Дано елиминираме поне първия съперник в Европа. Много ще е важно, за самочувствието ни", завърши Ивков. 

Холандски нападател обърка сериозно плановете за селекция на Левски

Холандски нападател обърка сериозно плановете за селекция на Левски

Играчът отказал в последния момент да дойде на "Герена"