Дългоочакваната нова фланелка на "Левски" за предстоящия сезон бе вече представена и тимът игра мача с "Лудогорец" с нея. Но освен че е посветена на 110-годишнината на клуба, в нея има и много символи и препратки, които имат стойност за всеки левскар.

На първо място, тениската е препратка към екип, носен от футболистите на "Левски" преди 30 години. Моделът е добре познат в клубната история. С подобен екип играе един от най-успешните тимове на "Левски" за всички времена - този от 90-те години на миналия век. Равносметката тогава е три поредни шампионски титли, една Купа на България, отстраняване на шотландския колос Глазгоу Рейнджърс в мачове от Шампионската лига и победа срещу вечния съперник ЦСКА със 7:1.

За да бъде в тон с ретро тематиката, генералният спонсор на "Левски" - Palms, направи жест за новия екип на тима и вместо добре познатото ни лого с палма, е изписано името на компанията със специален шрифт върху лицето на фланелката. Защо беше променен шрифта на логото на Palms? Причината е повече от любопитна. През 90-те години, "сините" носят на гърдите си логото на тогавашния си партньор "Балканбанк". Изписването на логото на бившия спонсор бе възстановено и шрифтът бе възприет от генералния спонсор, за да има пълна препратка към тогавашното златно време за тима.

Не за първи път "Левски" и Palms осъществяват нещо интересно с екипите на отбора. През пролетта на историческия сезон 2021/2022, Palms отстъпи мястото си върху фланелките, за да грейне на нейно място мотото на кампанията "Левски е вечен". Това донесе късмет на "сините", и, помогна на тима да спечели Купата на България, първи трофей за отбора след 13 години.

През следващия сезон, ПФК "Левски" почете патрона на клуба Васил Иванов Кунчев по повод 150 години от гибелта му. В знак на признателност, на 19 февруари 2023 г. тимът излезе с изцяло черни екипи срещу Пирин в Благоевград. Тогава на гърдите на играчите, вместо спонсорско лого, бяха поставени думите на Дякона: "Трябва да се жертва всичко, па и себе си дори."

Във всички останали мачове до края на сезона, централното място на гърдите беше отстъпено в знак на уважение към легендата Георги Аспарухов по повод 80 години от рождението му. Така подписът му зае достойно място върху синия екип, върху който бяха изписани думите, с които съпругата му Величка го оприличава: "Почтеност, Отдаденост, Красота".

На фланелката дебютира и още един представител на групата компании на Palms: CT Interactive.