Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков заяви, че ръководството на куба е положило къртовска работа. Той говори пред медиите в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов".

"Имахме наистина къртовска работа по лицензирането на клуба. По изключение дадох едно интервю, в което засегнах някои от темите. Третата причина беше, за да дадем старта на кампанията за абонаментните карти. И без моите призиви, тя върви отлично в момента.

За тези три месеца се случиха толкова много неща, колкото в близкото миналото за три години не са се случвали в нашия клуб. Това беше един луд сезон за Левски, започнал с пълна депресия и завършил с еуфория, опиянение и много радост. Левскари, честита Купа на България и честит лиценз. Когато поехме управлението и двете неща изглеждаха мираж.

Предстои ни мач, който е мечтан. Мисля, че ни се падна най-добрият възможен противник. Нима години не чакахме точно това? Мач на Левски с един много стойностен съперник. Не мисля, че ПАОК са чак такъв фаворит. При всички положения ще има футболен празник, поне два.

Има интерес от "Юнайтед груп". Нашият генерален спонсор изнемогва да покрива изискванията. Пристигна писмо в клуба, с което тази огромна интернационална компания. Те първо изпратиха свои представители. Видяха тренировка на Левски, които сигурно не са виждали и в Саутхемптън. Изпратиха писмо за придобиване на акциите.

За периода от март до сега има приход 5 997 432 лв. Билети на мачове, клубен магазин, абонаментни карти, тв права, реклама. Разходи основно перо обезщетения на стари задължения 5 765 409, 02 лева. 278 хил лева - бивши треньори. 305 хил. лева Насиру. Макрон - 25 000 лв", каза Ивков.

Той обяви, че Филип Кръстев ще остане на "Герена" още един сезон. Ивков разкри, че след дълги преговори с Манчестър Сити Груп, и по-конкретно с белгийския Ломел, е постигнато споразумение за неговото оставане в състава на Левски.

Снощи подписахме с Ломел след два месеца преговори. Сключихме сделка от win-win-win. Благодаря за професионализма не само на състезателя, а и на неговия агент Николай Жейнов за професионалната работа. Имаше много по-добри предложения за него, но момчето предпочете да остане в Левски. Повишихме контрибуцията си, но в рамките на нашите възможности, каза Ивков.

Среща между представители на Левски и НАП през следващия месец

Среща между представители на Левски и НАП през следващия месец

"Сините" ще се опитат да предоговорят задълженията си