Сдружението "Левски на Левскарите" организира среща със своите членове. На нея ще присъстват изпълнителният директор на Левски Иво Ивков и старши треньорът на тима - Станимир Стоилов. Ивков ще даде актуална информация за случващото се в клуба пред членове на сдружението. Както е известно, на 15 ноември ще се проведе и Общо събрание на "сините", на което ще има рокада в Надзорния съвет на клуба.

Уелтън доближава плачевната статистика на Франсис Нар

Уелтън доближава плачевната статистика на Франсис Нар

Не вкарва, не прави асистенции....

"Уважаеми левскари,

На 13.11.2022 (неделя) от 11:00 до 13:00 в Многофункционалната зала на Частно училище "Свети Георги" в гр.София, ден след домакинския ни мач със Славия, УС на сдружение "Левски на Левскарите", ще организира среща със своите членове.

На срещата ще присъстват членове на Управителния и Контролния съвет на Сдружението, както и негови учредители в лицето на Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и др.

Всички членове на "Левски на Левскарите" ще получат актуална информация за случващото се в клуба.

Също така ще бъде направен отчет за дейността на Сдружението от неговото учредяване до настоящия момент.

Непосредствено преди Общото събрание на акционерите на ПФК Левски АД, ще бъдат взети важни решение за бъдещите действия на "Левски на Левскарите".

Ще бъде дискутирана и темата за предстоящото Общо събрание на членовете на сдружение "Левски на Левскарите" - избор на дата, място за провеждане, номинации за управителните органи и др.

На срещата ще бъдат допускани само редовни членове на организацията.

Всеки желаещ ще има възможност да попълни и подаде заявление за членство, както и да заплати членски внос, след което ще получи достъп до срещата.

Молим да имате предвид, че залата събира до 330 човека. Надяваме се те да бъдат достатъчни за всички желаещи.

Само ЛЕВСКИ!", обявиха от фенското сдружение.

Нов договор охладил мераците на Левски към нападател от efbet Лига

Нов договор охладил мераците на Левски към нападател от efbet Лига

"Сините" наблюдавали бивш футболист на Лацио