Изпълниетлният директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че "сините" имат големи задължения, но нямат такива, които да им попречат да вземат лиценз.

НАП ли? Г-н Спецов обясни как стоят нещата. Левски има споразумение до декември. Левски има големи задължения, но няма такива, които да му попречат да вземе лиценз. Това е следващото предизвикателство на левскарите. Клубът не може да се справи сам, а клубът ще трябва да покрие една голяма част - иска ми се 2 000 000 и да върим към една стабилност.

Разликата между нас и ЦСКА, който фалира, е, че те имаха нещастието клубът да бъде управляван доста непрофесионално. Те бяха стигнали, че да не могат да обслужават другите си задължения. Г-н Спецов е прав, че ако Левски прави същото нещо, ще последва съдбата на ЦСКА.

До декември трябва да стегне и изчисти една значителна сума. Ако кампаниите са недостатъчни, ако не намерим силни и нови спонсори, ако не дойде нещо ново, ние ще се справим и чрез други начини. Имаме план Б, като например продажба на футболисти от гръбнака на отбора.

Билетите ще са с 20% по-скъпи от новия сезон. Още 10% допълнително по-скъпи от досега ще са за някои приоритетни мачове. Драстична инфлация! Увеличението на тока е огромно - 50 хиляди лева ни е сметката. Ако сега се купи карта, цената ще е под 10 лева за мачове. А мисля, че и сега даваме по-добър продукт. Ще правим каквото можем да има и по-добри условия. По-сериозни реконструкции по стадиона в момента не са възможни", каза Ивков.

Иво Ивков: Има интерес към Левски от "Юнайтед груп"

Иво Ивков: Има интерес към Левски от "Юнайтед груп"

За тези три месеца се случиха толкова много неща, колкото в близкото миналото за три години не са се случвали, споделя той