Ръководството на Левски обяви голяма новина за своите привърженици. "Сините" най-сетне имат така желания спортен директор. От днес тази роля ще бъде изпълнявана от Ивайло Петков, съобщава сайтът на вековниците.

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Хубчев иска да постигне нещо значимо в Левски, за да наложи философията си му трябва време

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Хубчев иска да постигне нещо значимо в Левски, за да наложи философията си му трябва време

"Прав е да не бърза със селекцията"

Той е бил поканен от ръководството на клуба да поеме поста и ще бъде представен пред медиите в близките дни.

"Ръководството ми представи концепцията за развитие на ПФК Левски и бях поканен да стана част от нея. За мен е голяма чест да бъда в клуб като Левски и благодаря за доверието, което ми гласува ръководството. Надявам се с общите усилия на всички в Левски да изведем отбора там, където му е мястото", заяви за официалния сайт Ивайло Петков.

Така ще бъде изпълнено желанието на наставника Петър Хубчев, който на последната си пресконференция настоя за привличането на подобен ръководител.

Петър Хубчев спести на Левски над 300 хиляди лева на месец

Петър Хубчев спести на Левски над 300 хиляди лева на месец

"Сините" се разделиха със скъпоплатени резерви

За последно досегът на Ивайло Петков с българския футбол беше преди година, когато той напусна поста изпълнителен директор на Дунав (Русе). По време на неговото управление "драконите" постигнаха едни от големите си успехи на родната и чуждестранна футболна сцена.

Снимка 329332

Източник: LAP.bg

Кой е Ивайло Петков?

Ивайло Петков е роден на 24 март 1976 г. Той е трикратен шампион на България на България с отбора на Литекс ( 1997-98, 2009-10, 2010-11). Печелил е Купата на България (2009 г.) и Суперкупата на България (2010 г). Има 65 мача и 3 гола за националния отбор на България, участник е на Световното първенство във Франция през 1998 година. В богатата си кариера като играч е носил екипите на турските Фенербахче, Истанбулспор и Анкарагюджу и на руския Кубан (Краснодар).

Паника в синьо? Прекалено е рано!

Паника в синьо? Прекалено е рано!

Инатът на Петър Хубчев да не напълни отново съблекалнята с ментета е добра новина