Легендата на Левски и българския футбол Иван Вуцов говори пред колегите от  sportonline.bg за проблемите на „Герена".

„Погрешно е да се търси вината само и единствено в Тодор Батков като президент и Георги Иванов като треньор. В Левски селекцията е нула. Само с Гаджев и Аниете отбор от 11 души как да излезе на терена?" пита риторично Иван Вуцов.

„Трябва да се преосмисли клубната политика на взимане на футболисти и налагането на юноши. Ще започна от чужденците. Трябва най-после да се научи елементарното правило да не се купуват играчи от странство на килограм. А само такива които могат да направят разликата с българските футболисти. Също така политиката с налагането на юноши е на принципа „хем сърби,хем боли". Тоест от една страна се налагат млади момчета, от друга не били готови", коментира ситуацията в Левски Иван Вуцов.

„По принцип в Левски има хора, които не приемат критики и мнение. От тази дебелоглавост обаче отборът е стигнал дотук",смята Иван Вуцов.

„Разбирам,че на Гонзо му е тежко да съвместява постовете на треньор и спортен директор. Въпреки,че в Англия мениджърът на даден тим е именно и старши треньор, и спортен директор и селекционер. Но ако наистина му е трудно на Гонзо да го обяви. За мен Херо когато и да се върне в Левски все е подходящо. Но трябва нещата да започнат да се оправят още от сега. И когато той дойде в началото на годината вече да подхване започнатото да се оправя. Защото остане ли за започването на мачовете през пролетта Левски не го чака нищо добро", добави легендата