Иван Горанов преподписа договора си с Левски. Контрактът на левия краен защитник е за срок от три години.

Юношата на Левски се завърна в клуба през миналото лято и направи много силен сезон със "синята" фланелка.

Горанов е един от лидерите на столичния гранд, а в момента лекува неприятна травма, която ще го остави извън терените и за предстоящото гостуване на Дунав (Русе).

Иван Вуцов: Левски ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните години

Иван Вуцов: Левски ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните години

"Дано Стоянович върне отбора там, където му е мястото"

"Изключително съм щастлив, че успях да продължа договора си с Левски. За мен това е една сбъдната мечта, която продължава и в момента. Чувствам се прекрасно в отбора. За мен това е най-добрият подарък".

"През тази една година изпитах доста негативни, но и положителни емоции. С назначаването на новия треньор и запазването на състава, бих могъл да кажа, че обстановката в отбора е положителна. Надявам се, че през тази година ще имаме доста поводи за радост. Имаме сили да постигнем нещо значимо".

"В началото беше много трудно, защото трябваше да се опознаваме с всички нови футболисти. Сега, след година, е доста по-различно. По моя оценка, доста по-добре стоят нещата. Промениха се тренировките при Славиша Стоянович. Прави ми впечатление начина, по който провежда тренировките и мачовете, също така и как се държи с нас. Вярвам, че той ще ни помогне да подобрим представянето си и да постигнем резултатите, които всеки един левскар иска".

"Огромна чест е да бъда капитан на Левски. Във всеки един мач се раздавам максимално за този клуб. До голяма степен и чужденците вече знаят в какъв отбор се намират. Имаме силите и вярвам, че тази година ще постигнем значими успехи. Целите няма смисъл да ги коментирам".

"За себе си пожелавам здраве и да постигам успех в Левски".

Яблонски и Серджиу Буш не тренират с Левски

Яблонски и Серджиу Буш не тренират с Левски

"Сините" продължават подготовката си за мача с Дунав (Русе)