Легендата на Левски - Иван Вуцов смята, че клубът ще се подобри под ръководството на новия старши-треньор Славиша Стоянович.

"Левски трябва да подобрява непрекъснато играта си. Според мен отборът ще тръгне нагоре, защото много горчилки изпи през последните две три години. Вече е време да настъпи малко по-сериозна промяна. Стоянович притежава добра визитка, но ще видим. Дано успее да върне Левски там, където му е мястото".

"Не мога да кажа дали раздялата с Делио Роси беше закъсняла. Не го познавам много добре, както и методите му на работа са ми неизвестни. Но много дълго се задържа в Левски, а резултатите не идваха и се стигна до раздялата. Дано сега с новия наставник да е по-добре", заяви Вуцов пред колегите от "Тема Спорт".

"Асен Букарев е едно отговорно момче и аз вярвам в него. Той е сериозен мъж и мисля, че има добри характеристики за развитие в бъдещето. Определено ще бъде в помощ на Стоянович и ще го насочи в правилната насока. Естествено е, че треньорът иска нови футболисти. Той много добре знае какво му е необходимо. На някои позиции Левски няма нужната бройка играчи".

"Не трябва да се делят футболистите на наши и ваши, на чужденци и българи. А трябва да се направи една добра амалгама, ако искат нещо да постигнат. Не може да се отделят само едните или другите".

Вуцов засегна темата и за отложения двубой с Милан в чест на 75 години от рождението на Георги Аспарухов: "Така не се прави. Трябва нещо да е сигурно и да се сключи договор, за да е ясно всичко. Така трябва да се правят нещата. А не днес става, а утре не става и след десет дни някакво друго извинение. Това не е хубаво и за хората, които постоянно биват залъгвани. Трябва да се намери отбори, с който да се направи зрелище, отговарящо на името на такъв голям човек като Георги Аспарухов".

Давиде Мариани от Левски: До 22-годишен работех в банка и раздавах кредити

Давиде Мариани от Левски: До 22-годишен работех в банка и раздавах кредити

"Постоянно се случва феновете да ме спират. Полицаите обичат да си говорят с мен, също така и сервитьорите в ресторантите"