Треньорът на Левски - Станимир Стоилов използва пространната си пресконференция, за говори относно и за случващото се в клуба, откъм финансова ситуация. Според Мъри светлина в тунела има, а през зимата "сините" трябва да се подсилят с нов нападател. Всичко друго било спекулации и несериозни писания.

"Няма никаква промяна във финансовото състояние на Левски. Всички искания бяха да се намери целево спонсор за лагера. Няма никаква промяна. Светлина в тунела има. Няма развитие по селекцията. В търсене сме на максимум един до двама играчи, които да намерим при условията за нашия клуб, не по-големи отсега, и то заради контузията на Бари. Позицията се оголи. Условията са както си бяха досега.

Не се очаква нищо гръмко или кой знае какво като селекция. Продиктувано е най-вече от това, че Билал Бари няма да може да се възстанови навреме за началото на втория полусезон. Няма никакво подобряване на трансферните планове и цели. Всичко друго е спекулации и несериозни писания", завърши Станимир Стоилов.

Мъри потвърди за лагера в Дубай, финансирането му е изцяло от спонсори

Мъри потвърди за лагера в Дубай, финансирането му е изцяло от спонсори

"Там са най-добрите условия"