Атакуващият футболист на Левски Илиян Стефанов започна бегови упражнения. 25-годишният играч тренира на "Герена" и възстановяването му върви по план.

Той претърпя операция на скъсана предна кръстна връзка и латерален менискус на коляното, като получи тежката контузия при победата с 1:0 над Хебър в Пазарджик в началото на март.

Очаква се да пропусне есенния дял на първенството, като оптимистичните прогнози са, че ще се завърне към пълноценни тренировки за зимната подготовка.

Стефанов започна по-рано тренировки от своите съотборници, които ще се съберат за първо занимание утре от 18:00 часа. За първото занимание треньорът Станислав Генчев се надява, че ще може да разчита на още едно ново попълнение освен Майкон. Бразилският ляв защитник пристигна на "Герена" през май и водеше подготовка със "сините", но нямаше право да участва в мачовете. В момента ръководството води преговори с набелязаните футболисти.

"Тема Спорт" написа, Левски е постигнал договорка с португалски десен защитник, като се очакват развръзки и за вратар, Алекс Колев и Ангел Бастунов.

Андриан Краев се колебае между Русия, Германия и Разград

Андриан Краев се колебае между Русия, Германия и Разград

Куп оферти за халфа