Илиана Раева заяви в предаването "Важното за теб" с Ники Кънчев, че Наско Сираков е чувствал за свой дълг да се завърне в Левски.

"Наско не е странял от Левски, никой не го е канил в Левски. Сега, когато всичко е сгромолясано, той чувства сила и възможност да помогне, притежава и качества, и морал.

Много тежко преживя случващото се. Той знае всяка една подробност, която се е случила в Левски във всеки един момент. Има абсолютно ясна картина за проблемите, за нещата, които трябва да се случат и тези, които не е трябвало да се случат, и чувства някакъв дълг.

Снимка 480184

Източник: LAP.bg

Това е нещо, което аз почувствах към художествената гимнастика и не съм си и мислила някога, че ще се занимавам с това. Аз какво ли не опитах да правя, но са ни написали кой с какво ще се занимава.

Това е негова съдба. Не може да си знамето и емблемата и да си вън от този отбор.

Има харизма, знания. Дали притежава бизнес и ръководни умения? Абсолютно. Той и Мъри през тези 4 години от можене и правилно ръководене на клуба докараха печалба 50 милиона лева на Левски. Това е от можене!

Снимка 480062

Източник: LAP.bg

Той е блестящ ръководител, само че имаха някакъв страх от него. Защото беше безкомпромисен. Той иска да работи с хора, които знаят как се правят нещата", каза Раева.

Георги Иванов: Със Сираков начело, Левски ще успее да излезе от кризата

Гонзо: Със Сираков начело, Левски ще успее да излезе от кризата

"И Купата, и второто място са напълно постижими за Локо (Пд)"