Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на месец август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест глава остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири гласа е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един. При награждаването си, националът коментира и обстановката в Левски.

"Благодаря на хората, гласували за мен и на моите съотборници за подкрепата. Тренираме всеки ден, за да станем по-силни. Да се подобряваме. С паузата, която беше, мисля, че ще направим по-добри резултати. Доста беше емоционално да играем двамата с Ради за първия отбор на България. Щастливи сме, че отборът победи. Зарадвахме се".

ЦСКА отваря пунктове за тестване преди мача със Зоря

ЦСКА отваря пунктове за тестване преди мача със Зоря

С цел да улесни привържениците, които искат да гледат мача на живо

"Спокойствие ще ни даде победата. Напрежението беше огромно преди този мач. В мачовете с Лудогорец и ЦСКА не трябваше да губим трите точки. Дори трябваше да спечелим. Може би в мача с Локо София имаше напрежение. Голът в първата минута ни стъписа. Надявам се с тази победа да започнат по-добрите игри.

Винаги в Левски и в ЦСКА има спекулации. Може би странични фактори се опитват да вкарат напрежение. Г-н Стоилов не се занимава с интриги. Ако има нещо, ще ни го каже. Той мисли за футболните неща, а не се занимава със странични неща. Доста неща промени Стоилов. Най-важното дисциплина, организацията в играта. В клуба има променени неща. Резултатите не са задоволителни. Играта и дисциплината са предпоставка за скорошни победи. Ние изпълняваме неговите указания, надявам се скоро да се види ефектът", заяви Цонев.