Бившият спортен директор на Левски - Христо Йовов коментира изненадващото назначение на Ивайло Петков на гореспоменатата позиция. Според него това, че Петков няма нищо общо със "сините" може да бъде в негов плюс, за да върши качествено своята работа на "Герена".

Бижутера също така алармира, че селекцията на вековниците е доста закъсняла, като това може да породи множество проблеми. Ето какво още сподели той пред колегите от "БНР":

анкета

ТОПСПОРТ Ви пита: Изненадани ли сте от назначението на Ивайло Петков за спортен директор на Левски?

Виж резултати

Да. Назначението му е повече от изненадващо. 41.4%

Не. Смятам, че той притежава всички необходими качества за тази позиция в клуба. 10.5%

В Левски вече нищо не ме изненадва. 42.8%

Нямам мнение. 5.2%

"Дали Ивайло Петков е правилен избор за спортен директор на Левски, ще стане ясно след време. Познавам се с Ивайло Петков и му желая успех. Не съм приятел с него, а добър познат. Това, че не е играл и работил в Левски може да му е от полза, но може и да му навреди. Оценка за всеки един човек се дава след време, когато се види каква работа е свършил".

"За съжаление селекцията в Левски закъснява. Няма нито един нов футболист, а и според мен първо трябваше да се избере спортен директор, а след това да се назначава старши-треньор. Дано бъдат взети класни футболисти, които да помогнат на клуба", каза Христо Йовов за "БНР".

Ивайло Петков е новият спортен директор на Левски

Левски обяви името на новия си спортен директор

"Надявам се с общите усилия на всички в Левски да изведем отбора там, където му е мястото", бяха първите думи на бившия национал