Втородивизионният турски Гьозтепе, който е воден от бившия треньор на Левски - Станимир Стоилов, има сериозен интерес към бразилската звезда на "сините" - Уелтън, твърди турското издание "gazeteyenigun.com.tr".

Воденият от Стоилов тим ще се подсили сериозно през зимния трансферен прозорец, тъй като клубът от Измир има сериозни амбиции за влизане с директна промоция в Суперлигата.

В момента отборът е на третата позиция с актив от 32 точки, на 10 зад лидера Еюпспор, който разби с 5:1 преди седмици.

Освен бразилското крило на сините Гьозтепе следи и футболиста на Раков - Лукаш Зволински, както и още няколко офанзивни играчи, които се подвизават в първенствата на Балканите. Вчера telegramhaber.com написа, че спортният директор на Гьозтепе Иван Манце ще стартира тази седмица разговори с Левски за условията, при които турският тим ще може да вземе Велтон. В южната ни съседка съобщиха, че при зелена светлина от страна на "сините" за евентуален трансфер, то Гьозтепе няма да губи време и ще се опита набързо да си осигури услугите на 26-годишния футболист. През декември бразилецът попадна в полезрението на белгийския гранд Андерлехт, като медиите в страната съобщиха, че брюкселският тим е готов да плати 2 милиона евро за правата на крилото. Но ръководството на Левски е категорично, че няма да падне по 3 милиона от европейската валута и ако някой клуб иска да го привлече, то ще трябва да заплати не по-малко от тази сума. Такава ще бъде поискана сега и от Гьозтепе.

Всичко е ясно! Ето кога Роналдо отива в Ростов

Всичко е ясно! Ето кога Роналдо отива в Ростов

Агентът на футболиста обяви голямата новина