36 мача, 8 гола и 2 асистенции. Това е равносметката на Рикардиньо в един от най-големите клубове на Бразилия - Гремио. Именно оттам той бе привлечен на "Герена". Но след сериозни пазарлъци. В крайна сметка бразилците обявиха, че са приели офертата на "сините" за него, но пък се похвалиха, че са захапали сериозен пай от евентуалната му продажба в друг клуб.

За нападателят това бе шанс за втори път да се пробва на континента, отбелязва "Мач Телеграф". Преди това изкара известен период като преотстъпен в Маритимо, където дори влиза в полезрението на Лудогорец. Сега обаче не става въпрос за наем, а за трансфер. И за него има само един път - да пробие в Левски. Иначе трябва безславно да се прибере в родината си, където едва ли ще се радва на интерес от страна на сериозните клубове. Това значи, че трябва да рита и почти без пари.

Попето и компания предизвикаха фурор в училище в Пазарджик

Попето и компания предизвикаха фурор в училище в Пазарджик

По стара българска традиция, футболистите на Левски бяха посрещнати от възпитаниците на училището с вкусна питка с мед

Рикардиньо очаквано започна трудно на "Герена", както мнозина преди него. Но със затоплянето успя да се пробуди. 3 гола и 2 асистенции! Това е равносметката му от последните три срещи на "сините". При това за 448 минути на терена, ако продължи в това темпо, то със сигурност ще привлече вниманието на сериозните клубове от континента. А от времето на Гарра Дембеле в Левски няма таран, който да е правил това.

В момента обаче Рикардиньо е на гребена на вълната в родината си, където феновете на Гремио цъкат език и отчитат доброто му представяне до момента със синята фланелка.

"Може и да не се движи много, но се намира на точното място", отчете пред "Мач Телеграф" един от именитите нападатели в миналото на тима - Михаил Вълчев. Именно от такъв човек имаха нужда "сините" - консуматор, който покрай головете си може да им донесе и много пари.

Кичка Бодурова за дарението на Лили Иванова към Левски: Чак неудобно да ти стане

Кичка Бодурова за дарението на Лили Иванова към Левски: Чак неудобно да ти стане

Тя не смята, че това е повод за хвалба