Тодор Батков се постара да "успокои топката" в бушуващите страсти в Левски. Накъсо - клубът не търси нов треньор. Адвокатът се намеси отвисоко в ролята на собственик на "сините" след два провала срещу търнавския Спартак (1:2) и Черно море (1:3), пише "Труд".

Адвокатът отиде на стадион "Георги Аспарухов" за среща с мениджъра Георги Иванов, на която обсъдиха ситуацията. След разговора Батков не пожела да коментира и пое към чужбина. Из “Герена” обаче набързо плъзна главното от дискусията - собственикът не се оглежда за заместник на Гонзо. Разбира се, във футбола всяко твърдение е предпоследно, но поне на настоящия етап спортният бос си остава.

Възможно е все пак за футболистите да има глоби, но Гонзо е против. Затова решението се отлага за близкото бъдеще и наказанията остават в изчакване на представянето на тима нататък. Все пак ще има и други мерки, но и те са въпрос на бъдещето - известно стягане на коланите, възможност за продажба на футболисти при добра оферта и т.н. С две думи - разговорът е бил достатъчно сериозен.

За мача с Монтана в следващия кръг обаче ще има доста промени в титулярния състав - най-малко четири. "Нормално е, когато имаш толкова много млади футболисти, някой път да се получи срив", логично констатира Гонзо.