Феновете на Левски чакат, ръководството също, Станимир Стоилов - и той така. Докога? След почти всички мачове на "сините" от началото на сезона, феновете гледат да не роптаят чак толкова и търпеливо очакват промяната. Нещо да се случи, нещо да раздвижи случващото се при 26-кратните шампиони на България.

Мъри ще мълчи до Общото събрание

Мъри ще мълчи до Общото събрание

На този етап не е известно да е повдигал въпрос за собственото си възнаграждение

Институцията "Левски" никога не е толерирала бездействието. В миналото "сините" също са имали проблеми, сътресения, рязка смяна на ръководства. Всичко обаче се е случвало бързо, дори понякога неусетно. Отборът си върви, бори се за титлата, играе в Европа и изобщо не поглежда към горните етажи на "Георги Аспарухов".

Какво става в наши дни? Всички излизат срещу Левски все едно им е мачът на годината. Успяват да се наложат над "сините" - празник за отбора и града. От началото на сезона само Царско село прави изключение. Там беше някаква малка глътка въздух. При останалите противници - радост, снимки в съблекалните, защото са повалили великана, който в последно време никак не прилича да е такъв.

Снимка 543177

Източник: LAP.bg

Поради тази причина чакаме. Всички. Чакахме акции от ОАЕ, после спонсори, английски бизнесмени, футболисти, действия на мажоритарния собственик Наско Сираков... Сега дебнем решението на Стоилов. Ама той дали ще дойде? Ако не дойде, пак ще чакаме. Сякаш няма край това.

А времето си минава. Отива си лятото, есента наближава, а Левски не мърда на никъде. Отборът е на дъното. Излишно е да се споменава. Класирането говори само по себе си. В този ред на мисли идва основното чакане - за резултати. Феновете искат победи, емоционални вечери. Футболен празник през уикенда, в който да са заредени за битка, драма и много голове. В края на срещата трябва да се коментира "Смачкахме ги" или "Изпуснахме ги, извадиха късмет".

Снимка 543176

Източник: LAP.bg

Сега, след мач през уикенда, в района около "Герена" коментарите са основно "Нямам думи, добре че не паднахме с повече" и подобни. Има и други, ама не е желателно да се цитират.

Остава чакането. Да, отново трябва да се спомене. Ръководство, футболисти, фенове... Всички чакат, но не точно Мъри. Там историята вече е досадно банална. Ще се върне ли, няма ли да се върне. По-скоро дали Левски ще се върне там, където му е мястото и кога. Ами, чакаме, за да разберем.

От НКП на Левски благодариха на Живко Миланов и намекнаха на Наско Сираков да напусне "сините"

От НКП на Левски благодариха на Живко Миланов и намекнаха на Наско Сираков да напусне "сините"

Благодарим ти, за това, че в трудна ситуация не се замисли да помогнеш на любимия Левски, пишат от организацията