Бившият треньор на Левски - Георги Василев, сподели мнението си за представянето на "сините" и работата на Станимир Стоилов с тима.

"В началото Левски допускаше грешки от липсата на опит в състава и недобрия синхрон. Някои играчи бяха хвърлени в боя без достатъчно игрова практика. Говоря преди идването на Станимир Стоилов. Знаете през какви перипетии премина Левски. При тази несигурност и нестабилност, която беше, искаш, не искаш налагаш млади играчи. Но някои от тях много укрепнаха и добиха самочувствие с помощта на сериозната и правилна работа на Станимир Стоилов и неговия щаб. Стъпка по стъпка Левски върви нагоре.

Да, ще бъде смешно, ако кажем, че сините ще са доволни с това, което е постигнал, но в момента реалността е такава. В предишни години се изпусна моментът и сега Левски не може да търси през тази година шампионската титла, което винаги е целта на "Герена". Важното е сега да се извлече позитивното от това, което притежава тима - играта и свежестта на отбора", заяви Василев пред "Тема спорт".

Бивш левскар си търси отбор в САЩ

Бивш левскар си търси отбор в САЩ

Ривалдиньо е отказал оферта от Астана