Георги Василев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което изрази мнение, че двубоят на Левски с Етър няма да бъде лесен за "сините", но те би трябвало да го спечелят.

"Ако погледнем реално, то Левски би трябвало да си вземе мача. Етър до този момент не е постигнал значима победа през този сезон. Отборът има настроение и желание да се излезе от това състояние, в което се намира, но губи. Липсва му класа в редиците. При "сините" ще има отсъстващи играчи, но има достатъчно потенциал.

Мачът ще бъде труден за Етър. Разбира се, на Левски също няма да му бъде лесно, в никакъв случай. Очаквах, че в последните срещи "виолетовите" ще вземат някоя победа и ще съберат точки, но не се случи. Мислех, че ще се вдигнат и ще покажат по-големи амбиции и желание за оставане в елита, но явно не стоят по този начин нещата. За съжаление, те са се запътили към изпадане.

Левски има цел, която да следва. Пролетта за тях е доста по-силна от есента. Поне до този момент показват добра игра и заслужено постигнаха някои добри резултати. Важни футболисти бяха продадени, но има ядро и добър състав, изграден от качествени момчета. Играчите, които замениха продадените, също се включват добре.

Предстои интересен мач между двата тима. Не мога да кажа кой ще спечели, защото и в двата клуба съм работил и им желая доброто. Това, че Николай Костов няма да бъде край страничната линия, не вярвам да се отрази особено много. В доста подобни срещи треньорите не са на пейката. Отборът ще бъде воден от помощниците на Костов, а те са добре запознати с възможностите на футболистите. Освен това познават отлично философията на Костов. Начинът, по който води отбора. Мисля, че и играчите, и треньорите ще подходят сериозно", каза Гочето.