Наставникът на Левски - Георги Тодоров бе видимо афектиран след края на мача срещу Черно море. "Сините" допуснаха обрат и загубиха с 1:2 въпреки това, че варненци бяха с човек по-малко цяло второ полувреме.

Опитният специалист сподели, че е уморен от непрестанните критики по негов адрес и подаде своята оставка. Тдоров призна, че му е омръзнало от всички драматични събития на "Герена" и повече няма сили да се бори за подобрението на вековниците.

"Феновете ще получат оставка. Четири месеца само аз знам през какво минах. Лесно е да се говори отстрани. Когато се печеш на това място и гледаш грешките и трябва да се отнасяш внимателно, защото са млади футболисти, тъй като трябва да ги запазиш... Вече ми омръзна.

Причина за загубата е неопитността, младостта и несигурността. Изиграхме добро първо полувреме, но не успяхме да удвоим резултата. Всеки мач едно и също. Една и съща грешка.

Уморих се. Хората са прави да искат оставка и да питат няма ли бегове в България. Няма за съжаление. Нямаме възможност да си позволим нещо по-добро. Това го имаме. Глупави грешки. От Славия загубихме по същия начин. Вместо с човек повече да ги натиснем и да отбележим гол ние допуснахме грешки.

Половината започнаха да треперят. Левски е много висока топка за някои футболистите чисто психологически", каза Тодоров.

Черно море спечели гостуването си на Левски с 2:1 в efbet Лига

Кабаков не успя да спре Черно море! 10 храбри мъже победиха Левски на "Герена"!

"Сините" фенове скандират "Оставка!" след загубата с 1:2 от варненци