Бившият футболист на Левски Георги Миланов бе гост във фен страница на Левски - "Трибуна Левски". Подписалият с Ал Дафра не скри колко му е било тежко да се раздели със "сините" и даде любопитен коментар за актуални теми около отбора.

Георги Миланов: Тръпката да играеш на "Герена" е по-голяма, отколкото на "Олд Трафорд"

Георги Миланов: Тръпката да играеш на "Герена" е по-голяма, отколкото на "Олд Трафорд"

Един от любимците на "сините" фенове с любопитно изказване

"Винаги съм си поставял големи цели и ги гоня. Винаги съм спечелил титли и купи във всеки отбор, в който съм бил. Пожелавам да се запази атмосферата.

Писано ни е с Ивелин Попов да вървим заедно. Той е малко по-голям от мен, помагал ми е много. От малки ни усети, че ще станем футболисти. Познаваме се добре, дори със затворени очи знае как да ми я подаде. Ние сме едни от най-старите в отбора, но показахме най-добри резултати. Той ще е движещата сила в този млад отбор.

Георги Миланов и Левски си дадоха доста, ред е за ново предизвикателство

Георги Миланов и Левски си дадоха доста, ред е за ново предизвикателство

Офанзивният играч записа 52 мача с екипа на "сините"

Не ми беше много приятно за трансфер. В такива тежки времена живеем, за бъдещето семейството трябва да се мисли. В началото на януари я приех. Мислех доста. Отвори ми се възможност да подпиша. Не ми беше никак лесно. Тежко го приех. Надявам се отново да радвам феновете. Дано един ден отново стъпя на "Герена".

Тук се развива много футбола. Роден съм за големи мачове. Показвал съм висок стил на игра. Тръпката да играеш в такива мачове е огромна. Когато излизахме срещу ЦСКА за Купата бяхме уверени. Вярвах, че ще спечелим. Беше тръпка, напрежение, вълнувах се много. Няма нищо общо. Този мач беше различен. Трябва да дадеш всичко от себе си. Ние бяхме две класи над тях.

Левски за мен е любов страст и още нещо. Липсва ми много и не спирам да го следя", каза Миланов.