Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде интервю пред "Диема спорт" преди дербито с Лудогорец днес. Специалистът за първи път се изправя срещу тима, с който постигна най-големите успехи в своята кариера. 

"За първи път ще играя срещу Лудогорец, но аз съм професионалист. Лично моята мотивация ще бъде такава, каквато трябва да бъде. Искам Левски да излезе с добър резултат от този мач. 

Левски - Лудогорец, на живо
на живо

Левски - Лудогорец 0:2, (Развой на срещата по минути)

Попаденията бяха дело на Марселиньо и Лукоки

В прекрасни отношения съм с всички в Лудогорец. Няма никакво място за съмнение, за доказване или показване. Аз работя в Левски. Искам отбора да се развива и да постига победи.

Лудогорец наистина е добър отбор, има много качествени футболисти. Предприе и треньорска смяна точно преди нашия мач. Те са готови на 100%. Казвам го, защото имаха определени залитания в мачовете. Сега вече състоянието им е много по-различно. Знам също, че подготовката, която направиха през зимата, е извършена така, че да им позволи достигането на оптимална форма в по-късен етап от сезона.

Снимка 407151

Източник: LAP.bg

Аз съм доволен от победите. Вече сме ги анализирали. Знаем какво ни предстои и каква работа трябва да се свърши. Психологически победите влияят добре на отбора. Поуспокоиха се играчите и придобиват увереност. 

Ние се готвим еднакво за всички мачове. Отговорността към този мач ще бъде същата, както и в предишните. Убеден съм, че ще бъдем готови. Стойчо Стоев е един добър треньор, който има определена визия за играта и я налага. Левски също изгражда един стил, който по нищо няма да отстъпва. 

Левски отчита сериозни приходи от трите пролетни домакинства

Левски отчита сериозни приходи от трите пролетни домакинства

"Сините" прибират около 450 хил. лева

Стилът, който носи победи. Пълният стадион е много добре за футбола, за отборите, които ще бъдат на терена. Няма нищо по-хубаво от това. Аз съм убеден, че нашите фенове ще подкрепят отбора си до края.

Очакванията и към мен са големи, така трябва да бъде. Публиката има право да мечтае. Аз не се заблуждавам - с този мач в неделя пак няма да завърши първенството, без значение какъв е резултатът", заяви Дерменджиев.