Георги Дерменджиев коментира пред колегите от Спортал визията си за Левски, както и прословутата тема с назначението на човек на позицията спортен директор.

""Към момента селекцията я правим аз и Павел Колев. Аз лично спортно-технически директор в българския футбол не мога да го оприлича като фигура. По-скоро мисля, че е необходимо да има селекционно звено, което да се занимава с подобра на футболистите. Най-вероятно ще направим една такава организация, която да може да наблюдава на живо играчите, които ще идват тук. Аз лично съм държал да се знае за един футболист какъв характер е освен всичко останало", заяви Дерменджиев.

"Аз съм наясно как да се случат нещата. Тази работа е доста обемна и отговорна. Тук могат да бъдат трима, четири или пет човека, в зависимост какво иска клуба. Мисля, че бройката ще я договорим с Павел Колев - колко ще са необходими за първия отбор и колко за школата. Ролята на спортния директор се иззема от едно такова звено", добави треньорът на Левски.

"Още сме под влияние на мача с ЦСКА. Тази победа идва добре за самочувствието на играчите, феновете се радват и трябва да се радват. Разбира се, че искаме да сме шампиони и да се радваме в края на месец май. Не искам обаче в този момент да се объркваме и да гледаме към 30 май и към това как ще завършим. Имаме да извърим много път до края. В плейофите пропуснеш ли точки, те ще се отразят на класирането. Духът в Левски вече е различен. Вече концентрацията на футболистите е много по-различна, мисълта им отива в друга посока. Разговарях много с тях и те повярваха в това, което им се говори. Повярваха не само в думите, но в това, което се извършва в клуба за такъв кратък период", заяви Дерменджиев.

Дерменджиев: Не бива да се заблуждаваме от тази победа над ЦСКА, не искам химери

Дерменджиев: Не бива да се заблуждаваме от тази победа над ЦСКА, не искам химери

"Показахме характер", заяви треньорът на Левски

"Искам да пренеса успехите си от Лудогорец в Левски. Искам Левски трайно да играе в Шампионската лига и Лига Европа, а не да отпада от Вадуц и други... Убеден съм, че феновете на Левски ще бъдат търпеливи и с реална преценка. Но знам, че треньорът се оценява по резултатите - ако имаш резултати, си в отбора. С Павел Колев поддържаваме непрестанна връзка и имаме единомислие по почти всички теми. Той е интелигентен и отдаден изцяло на Левски човек. Във времето Левски е натрупал страшно много дългове и те влияят в момента. Но виждате, че се чистят, което дава спокойствие на играчи и фенове. Трябва да правим така, че клубът да се развива, дори като поведение на скамейката. Когато поех Левски, исках да знам каква точно работа са свършили хората преди нас. Славиша Стоянович много коректно ни даде информацията

Левски е близо до 19-годишен казахстански национал!

Левски е близо до 19-годишен казахстански национал!

Клубът преговаря с УФА за Еркебулан Сейдахмет