Старши треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, коментира впечатленията си от първото му дерби с ЦСКА в ролята на наставник на "сините".

Ето какво заяви старшията: 

"Левски показа характер и съм много доволен от това. Аз искам да кажа, че съдиите не ги коментирам. Нека ги оставим да свирят до това, което виждат. Вие видяхте... Не това е най-важното в мача", заяви треньорът на Левски.

"Отчасти бяхме интелигенти. Има психологически натиск, но в по-големите моменти от мача се справиха добре. Искам Левски да изглежда още по-добре. Ще анализираме, естествено, че победата е добра. Радвам се и заради феновете, но ние трябва да вървим постепенно, а не да се заблуждаваме от една такава победа", добави Дерменджиев.

"Има време за договорите, това са клубни неща, които ще бъдат решени. Да, емоцията е по-различна, но и преди това ви казах, че съм спокоен. Това е игра на интелект и тактика, за мен това е много по-важно. Апетитът идва с яденето, но аз искам първо да видя отбора, че да е готов наистина за титла. Не искам химери - да бием един мач и да ставаме шампиони. Да, искам го, но не мога да се заблудя от един мач", завърши треньорът на Левски.

Левски победи ЦСКА с 1:0 в голямото дерби на кръга от Първа лига

Голяма съдийска грешка и автогол решиха дербито между Левски и ЦСКА!

"Сините" триумфираха с 1:0 и вече са на второ място във временното класиране