Критиките по адрес на Билал Бари вече са в историята. Нападателят на Левски се "отпуши" и вече има сериозен принос във възходящото представяне на "сините" под ръководството на Станимир Стоилов.

Футболният ренесанс на мароканеца се илюстрира най-добре с трите му попадения в последните четири шампионатни мача за вековниците, донесли и 9 точки в актива на гранда. Да не забравяме и за хеттрика във вратата на Септември (Симитли) в турнира за Купата на България.

Левски има тайно оръжие, с което да примами либериец на "Герена"

Левски има тайно оръжие, с което да примами либериец на "Герена"

Питър Уилсън е актуален вариант за "синята" атака

Добрите игра на Билал отново са възобновили интереса към неговата особа. През лятото към стрелеца е имало интерес от гръцки и турски клубове, а към днешна дата нападателят пак е хванал окото на южните ни съседи.

Става въпрос както за елитни, така и за първодивизионни тимове, които обаче могат да предложат далеч по-добри финансови условия на Бари от тези, които сега получава на "Георги Аспарухов".

Изходящ негов трансфер обаче е малко вероятен, тъй като бившият футболист на Ланс е важна част във селекцията на Станимир Стоилов. Нещо повече, от Левски са пределно амбицирани да му осигурят достойна конкуренция за титулярното място, търсейки нов централен нападател.

Билал Бари: Стоилов е много добър треньор, искам да стана голмайстор на първенството

Билал Бари: Стоилов е много добър треньор, искам да стана голмайстор на първенството

"При новият треньор се опитваме да задържаме повече топката"