Плеймейкърът на Левски - Франко Мазурек говори пред "Диема" за своите лични амбиции на "Герена". Аржентинецът е на мнение, че най-големият конкурент на "сините" за титлата ще бъде съставът на Лудогорец.

"Аз съм от едно малко градче от провинцията Мисионес. Разбира се, че има разлика с големия град, в който има толкова много хора. Без съмнение градът е много хубав за живеене, харесва ми да живея в София, все още се наслаждавам на забележителностите", коментира той.

Холмар Ейолфсон и Нашименто в групата за Берое

Холмар Ейолфсон и Нашименто в групата за Берое

Двубоят е утре от 20:30 на "Герена"

"Играл съм в Еквадор, Чили и Гърция. Най-трудно ми беше в Еквадор заради надморската височина, както и това, че за първи път играех извън Аржентина", добави Мазурек.

"Бях одобрен в Бока Хуниорс, преминах през всички юношески гарнитури на тима, играя зад нападателя, но мога и като ляво крило. Познавам вратаря на Лудогорец Хорхе Броун, тъй като сме играли заедно. Преди да дойда тук не знаех много за футбола в България. Сега се запознах с Лудогорец, Левски и ЦСКА. Искам да оставя значима следа в Левски", каза още атакуващият играч на клуба.

"Предизвикателството през нас е да завоюваме трофеи, приятно е да играеш, знаейки че имаш такава подкрепа. Най-сериозният съперник за титлата ще е Лудогорец, треньорът ни държи много на дисциплината, той е строг, но се присъединих по-късно към подготовката. Надявам се да спечелим двубоя с Берое. На български зная - Само Левски", добави аржентинецът.

Сиваспор с горещ интерес към Хали Тиам от Левски

Левски може да се раздели с още един основен футболист

"Сините" искат поне 1 млн. евро от Сиваспор за Хали Тиам