Част от най-крайните ултраси на Левски се обявиха твърдо против привличането на Иван Бандаловски от Берое.

Универсалният защитник от доста време е недолюбван на "Герена", тъй като на младини избяга от "синята" школа, а след това стигна и до капитанската лента във вечния враг ЦСКА.

Снимка 297479

Източник: Фейсбук

Чувството на неприязън между двете страни беше демонстрирано и преди две години, когато Бандаловски беше уцелен с кенче бира от феновете на Левски, което той безцеремонно изпи. Безброй много са и неговите снимки с тарторите на "червената" агитка Росен Петров - Животното и Иван Велчев - Кюстендилеца.

Славиша Стоянович опитал да извърти номер на Левски, за да поеме Латвия?!

Славиша Стоянович опитал да извърти номер на Левски, за да поеме Латвия?!

Сърбинът изтъкнал здравословен проблем пред шефовете на Левски

Твърде е вероятно, ако ръководството на столичния гранд все пак реши да предприеме офанзива по привличането на Бандаловски, това първо да бъде съгласувано с лидерите на Сектор "Б", тъй като положението е доста деликатно.

Снимка 250228

Източник: LAP.bg

Припомняме, че за привличането на Бандата настоява наставникът Славиша Стоянович. В негово лице той вижда идеалния заместник на неубедителния Милош Цветкович. Специалистът обаче едва ли ще бъде щастлив, ако прочете поста на групата "Сектор "Б" Ултрас" във Фейсбук, което гласи:

"Дочуваме неколкократно слухове, че се готви определен трансфер, на едно определено гнусно прасе на "Герена". Вече знаете как свършват подобни авантюри, нали... Не си играйте с нас!!!".

Виж кой говори за Левски

Виж кой говори за Левски

Или защо е изключително обидно хора като Георги Марков да дават съвети за "сините"

Последните редове от посланието пък индиректно напомнят за случилото се с Ивайло Петев преди години, когато Кмета бе позорно съблечен от привържениците заради старо свое интервю, в което казва, че симпатизира на ЦСКА.