Привържениците на 26-кратните шампиони от "Трибуна Левски" призоваха ръководството на клуба да пусне билети на символична цена от 1 лев за последното домакинство от полусезона на синия отбор срещу Локомотив (Пловдив) на 2 декември от 17,30 часа.

Левски е в криза на резултатите, като няма победа в последните си пет мача и вече е шести в класирането на efbet Лига с актив от 29 точки - на цели 12 от лидера ЦСКА. Според привържениците загубите се преглъщат, но отношението на футболисти и шефове - по-трудно.

Ето какво написаха от Трибуна Левски:

"ПФК ΛЕВСКИ,

Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в "синьо" навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество.

В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Λевски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лв за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Λевски!

Да напълним стадиона заедно!", написаха привържениците.

Желанието им за билети по 1 лев едва ли ще бъде удовлетворено. От клуба вече пуснаха пропуските в продажба, а цените са между 14 и 100 лева.