Бранителят на Левски - Холмар Ейолфсон заяви, че все повече забравя за тежката контузия, която го връхлетя, а също така си пожела бързо завръщане в националния тим на своята родина.

"Мисля, че изиграхме прилично първо полувреме. Имахме няколко много добри ситуации преди почивката, можехме да вкараме два-три гола повече. Не бяха това обаче стандартите, които показахме през втората част. Най-важното е, че взехме трите точки".

Левски победи Дунав с 2:0 в мач от първенството

Левски си върна второто място в шампионата след очакван успех над Дунав

"Сините" удариха четири греди и надвиха русенци само с 2:0

"Опитвам се в тези зони и да съм готов, когато топката дойде. Опитвам да бъда в по-добра позиция. Имах и друг шанс по-рано, който не успях да вкарам".

"Всеки мач е крачка напред за мен. С всеки мач забравям все повече и повече тази контузия. Чувствам се все по-добре. Имам все още определени неща, които да спазвам във фитнеса, но се чувствам далеч по-добре".

"Ние акцентираме върху това, което Левски показва и в двете фази на играта. Добре координирани сме като отбор, успяваме да покриваме зоните на съотборниците си. Когато нещата сработят, всичко изглежда много добре, но в мига, в който изтървеш твоя човек, ситуацията се променя".

"Завръщането в националния тим на Исландия е голяма лична цел за мен. Предстоят ни два евроквалификационни мача. Мисля, че имам шанс да попадна в отбора, но нека видим какво ще се случи", добави Ейолфсон.

Петър Хубчев: Алар е по-различен тип футболист, има един проблем

Петър Хубчев: Алар е по-различен тип футболист, има един проблем

"Не е подготвен физически"