Наставникът на Левски - Петър Хубчев е на мнение, че успехът над Дунав е бил постигнат с голямо желание и попадения в точния период от срещата. Специалистът анализира и представянето на Дени Алар, който все още няма попадение в българския шампионат.

"Ако трябва да обобщим, хъсът беше важен. Точно с желание вкарахме двата гола. След това на мен лично не ми хареса, но по-скоро контролирахме мача. Не бих казал, че сме се отпуснали. Опитахме се да ги извадим от тяхната половина. Какво трябва да коментирам, че Дунав имат претенции?".

"Дени Алар е малко по-различен тип футболист. Той има един проблем. Не е подготвен физически. Добро момче е и спазва тактическите указания. Надявам се в следващия мач Робърта и Нашименто да са готови. С оглед на мачовете, които ни предстоят, Живко Миланов и Иван Горанов са футболистите, на които разчитаме страшно много".

"Няма да коментирам в какво състояние е следващият ни съперник. Не искаме да допуснем подценяване. Не можем да подценяваме даден противник. За мен всички отбори в efbet Лига заслужават уважение. Не мислим за зимната селекция, а за Етър".

Левски победи Дунав с 2:0 в мач от първенството

Левски си върна второто място в шампионата след очакван успех над Дунав

"Сините" удариха четири греди и надвиха русенци само с 2:0