Бившият нападател на Марек и Левски - Еньо Кръстовчев говори пред колегите от "Дарик" и dsport преди утрешния двубой между двата тима в турнира за Купата на България. Срещата от 1/16-финалната фаза на надпреварата.

"Добре съм, всичко е наред. В Дупница съм си. Малко качих килограми, но ще започна да тренирам с Марек. Стига обаче съм играл. Нека младите да го правят, ние вече няма накъде.

Станимир Стоилов: Левски не е в позиция да подценява никого, 15 години тъпчем на едно място

Станимир Стоилов: Левски не е в позиция да подценява никого, 15 години тъпчем на едно място

"Правим леки стъпки напред"

Този мач ще е празник за града. Мисля, че ще има много хора на стадиона. Важното е да се получи добър мач, теренът да е добър и двата тима да направят хубав двубой. Всички в града говорят за идването на Левски. Много хора ми звъняха да им намирам билети. Смятам, че ще има доста хора. Може ли Левски и Марек да играят и аз да не съм на стадиона.

Станимир Стоилов и Наско Сираков ме привлякоха в Левски. Преди години още казах, че те трябва да се върнат в Левски, за да може отборът да се бори за шампионската титла. Мисля, че това ще се случи. За мен Мъри е най-добрият треньор в България. Левски ще тръгне нагоре.

Марек има добри млади момчета. Миналата седмица гледаха едно момче за младежкия национален отбор. В Марек няма добра финансова стабилност, но се справят. Мисля, че с лекота ще останат в групата. Със сигурност ще могат да създадат проблеми на Левски. На "сините" ще им е трудно", каза Кръстовчев.

Билал Бари вкарва средно по един гол на 11 мача

Билал Бари вкарва средно по един гол на 11 мача

Още няма попадение за Левски в официален мач