Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира предстоящия мач с Марек за Купата на България. Специалистът алармира, че "сините" нямат право на подценяване на който и да е съперник. Стоилов добави, че всички играчи трябва да се борят за местата си в титулярния състав и в в отбора като цяло. 

"Не сме в позиция да подценяваме който и да е или да се надценяваме нас. Всяка наша грешка, може да се накаже. Правим леки стъпки напред. Във всеки мач трябва да надграждаме. Всеки отбор играе мотивирано срещу нашия отбор. Нотка на подценяване не може да има. За съжаление трудно може да подобрим лесно кондиционната тренировка. Отборът не е имал пълноценна подготовка. Най-лесно в мачове може да се подобри.

Имам проблеми с играчи. При темпото и желанието в мача с ФК ЦСКА 1948 на базата на слабата кондиционна подготовка се получават леки травми. На този етап Ники Михайлов, Иван Горанов и Георги Миланов са с леки травми. Това ще е шанс за играчи, които не играят толкова, да влязат и да покажат на какво са способни. Всеки трябва да си пази мястото в основния състав и отбора като цяло. 

Сагата между Симеон Славчев и Левски продължава

Сагата между Симеон Славчев и Левски продължава

Халфът тренира на "Герена"

Не виждам какви проблеми могат да имат футболистите, когато има мач ЦСКА - Левски. От Двубой с голям заряд. Стимулът на мача е достатъчна мотивация да надскочиш себе си.

Вярвам изключително много на треньорската работа. С нея могат да се подобрят много от компонентите. Не мисля, че имаме кой знае какви големи проблеми във фаза атака. Имахме добро взаймодействие в защита на последния мач".

"15 години по-късно отново дъвчем тази тема. Жалко за българския футбол, че още говорим за това. В другите държави говорят за отопление в долните дивизии, а ние, че въобще нямаме терени. Тъпчем си откъм инфрасктура на едно и също място. Даже новите терени, които се направиха в България са на ниско ниво. Доколкото знам в Пазарджик си правиха нов терен, Черно море също, а всички се оплакват. Нещо, което е направено, както трябва - можете да излезем да го видите. 2005-2006 го правихме терена", заяви Станимир Стоилов.