Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира предстоящото дерби с ЦСКА. Кокала изрази съмнения, че наставникът на "сините" Делио Роси е наясно със значението на мача с "червените".

"Не мисля, че и двата отбора се представят колебливо. Слагам ги на един кантар. В двата състава има много чужденци, които изглежда още не са се адаптирали към родното първенство. Везните ще наклонят към този отбор, който е по-агресивен и мотивиран да спечели. Надявам се футболистите на Левски да имат повече късмет и по-успешен ден.

Доколкото четох изказванията на Делио Роси - той го смята това за обикновен мач, което не е така и не е правилно. Не знам доколко е запознат с ролята на един такъв двубой. Защото когато победиш в такъв двубой, самочувствието е съвсем различно. Зарядът в този мач е различен. При ЦСКА треньорът е българин и много добре знае за какво става въпрос. Ще се разчита много и на публиката. Много е важно да осъзнаеш преди самия мач и по време на него за какво става дума", заяви Кокала пред БНТ.

Видео-разбор забави тренировка на Левски

Видео-разбор забави тренировка на Левски

Аймен Белаид отново пропусна заниманието на "сините"