Старши треньорът на Левски Елин Топузаков отново ще се завърне към състава, с който спечели три поредни победи без допуснат гол, както и стигна до 0:0 срещу ЦСКА. В неделя на сините предстои мач срещу ФК ЦСКА 1948.

Двубоят в Бистрица започва в 20:00 часа и ще бъде ръководен от Георги Гинчев. На разположение на временния треньор на сините ще са халфовете Андриан Краев и Филип Кръстев, които изтърпяха наказание. В тяхно отсъствие сините загубиха с 0:1 от Локо Пловдив на "Лаута".

Георги Русев: Симпатизирам малко или много на Левски

Георги Русев: Симпатизирам малко или много на Левски

Би ми било приятно отново да отбележа срещу тях, споделя той

Тогава в полузащита действаха Ивелин Попов и Асен Чандъров, а пред тях играеше Марин Петков. Сега последните двама ще останат на резервната скамейка.

На вратата ще е Пламен Андреев, а в отбрана ще са Петрис, Сундберг, Ван дер Каап и Цунами. Пред тях ще действат Краев и Кръстев, а играта ще трябва да връзва Ивелин Попов. По фланговете ще нападат Роналдо и Велтон, а на върха на атаката Рикардиньо.

В групата ще се завърне Николай Михайлов, който бе болен за предишния сблъсък. От Левски пък няма да рискуват гласения за трансфер през лятото Хосе Кордоба. Централният защитник, който лекуваше контузия, надали ще попадне в групата, пише "Тема Спорт".