Бившият наставник на ЦСКА- Бруно Акрапович - даде съвет към испанеца с марокански корени Джавад Ел Джемили, който е част от Левски. Както е известно, името на специалиста се завъртя за евентуален нов старши треньор на "сините".

"Моето мнение не се е променило за тези седмици. Аз казах и на Цанко Цветанов, че става въпрос за добро момче, което иска да работи и има амбиции. Ако успее обаче да стане по-директен и да търси повече движение към наказателното поле на съперника, ще вдигне нивото си и ще подобри значително своята ефективност. Със сигурност обаче времето е пред него. Нормално е да има нужда и от своя период на адаптация към новите изисквания и новата обстановка, в която попадна. Не бива да свалят доверието от него, скоро ще направи още по-добро впечатление, ако не сте се убедили в качествата му", каза Акрапович пред "Мач Телеграф".

Откакто пристигна при "сините", 20-годишният юноша на Еспаньол влиза епизодично като резерва тази пролет. Тай взе участие в 7 мача, но записа общо 90 минути в тях.

Кой да е следващият? Умник, анонимник или работохолик?

Кой да е следващият? Умник, анонимник или работохолик?

Или просто един Кокал...