Защитникът Драган Михайлович разясни пред ТОПСПОРТ казуса с подновяването на договора му с Левски.

Бранителят обяви пред медията ни, че е приел изцяло финансовия аспект на контракта и е пожелал да подпише за две години. "Сините" обаче били твърди в решението си срокът да е за един сезон. Като компромисен вариант, защитникът предложил опцията 1+1 години. Сега на ход е клубът, който трябва да вземе решение скоро.

Както е известно, договорът на играча с швейцарски паспорт изтича и ако двете страни не се разберат, той ще си тръгне като свободен агент.

За да изясни напълно ситуацията, Драган Михайлович се свърза с ТОПСПОРТ като подчерта, че държи да го направи от уважение към феновете, които заслужават истината.

Драган Михайлович: Готов съм да остана в Левски, ако клубът ме желае

Драган Михайлович: Готов съм да остана в Левски, ако клубът ме желае

"Обожавам мачовете с ЦСКА"

"Предвид факта, че през последните дни в медиите се появиха различни новини относно подновяването на договора ми, искам да използвам възможността, за да изясня ситуацията от уважение към феновете.

Няколко дни преди края на първенството, от клуба ми предложиха да подновя договора си за една година. Приех икономическата част, интересуваше ме само аспекта на продължителността на договора.

Смятам, че е правилно срокът да бъде за две години. За да намеря споразумение, предложих подновяване за една година, с опция за втората (б.р - 1+1 години).

Това би бил взаимен компромис, който устройва и двете страни. Ако клубът иска, готов съм да подпиша по всяко време, сега не зависи от мен и се надявам нещата да приключат по най-добрия начин.

Винаги съм давал всичко на терена и извън него, за да изкарам този клуб на върха и мога само да благодаря на феновете и клуба за доверието към мен!", обяви Драган Михайлович.