Състоянието на Левски е ясно за всички. "Сините" нито имат отбор, нито треньор, нито ръководство, което да има ясни идеи как да извади гранда от калта. Но не може един рефер да идва на "Герена" и да се подиграва с тези млади момчета. 

Интересно е да разберем каква оценка ще получи от Съдийската комисия Волен Чинков. С представянето си в събота вечер той за пореден път показа, че е меко казано спорен съдия. Докога такива като Чинков ще трупат авторитет на гърба на Левски? 

Волен и неговият екип от първата минута решиха да са център на вниманието, да създават напрежение, както на терена между футболистите, така и сред публиката. В решенията на главния рефер нямаше абсолютно никаква логика. Първо подминава кристален картон, секунди по-късно дава официално предупрежение за безобиден фаул. Позволи много груба игра от страна на играчите на Славия, а за безнаказаното лежане на "белите" по терена няма смисъл да отваряме и дума. 

През първото полувреме при два гола, намеси на ВАР и принудителна смяна даде само две минути продължение. Още по неадекватно бе това за втората част, когато освен патентованото бавене на време на играчите от "Овча Купел", имаше смени и няколко спирания на играта за пререкания между играчите. И за всичко това да дадеш едва 3 минути добавено време е пълна подигравка с Левски. Сякаш искаш срещата да завърши възможно по-скоро. 

За неадекватните действия на Волен Чинков е писано многократно. Той или не може, или не иска да се промени! Докога обаче е нужно да го търпим?!

5 причини за успеха на Славия над Левски

5 причини за успеха на Славия над Левски

"Белите" обърнаха "сините" на "Герена"