Халфът Мартин Райнов почти сигурно няма да вземе участие в днешната контрола на Левски срещу Локомотив (Пловдив), пише "Тема Спорт".

Причината е, че договорът на полузащитника със "сините" е изтекъл. Той е от играчите, които ръководството иска да задържи и за следващата кампания. Това обаче ще стане само ако финансовото положение на клуба се промени.

Миналото лято Райнов също бе свободен агент и пропусна лятната подготовка на тима. След старта на сезона обаче реши да се завърне на "Герена", след като не получи добри предложения от чуждестранни клубове.

Освен Райнов "сините" искат да удължат контрактите на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Андриан Краев и чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Техните договори изтичат следващата седмица - на 1 юни.

На "Георги Аспарухов" тренира и Валери Божинов. Той също няма контракт с клуба, не се очаква и да получи. Въпреки това нападателят е лице на доста кампании на Левски. В момента именно той рекламира пуснатите в продажба нови екипи.

"Сините" водят разговори и с централния нападател Преслав Боруков, който напусна Етър. Той също ще бъде привлечен само ако нещата на "Герена" се нормализират. 21-годишният футболист е юноша на клуба.

Петър Хубчев отказва да говори за Левски

Петър Хубчев отказва да говори за Левски

След 12 месеца мълчание специалистът най-сетне обели дума, макар и в типичния си рязък стил