Преди една година Левски уволни Петър Хубчев. Това стана веднага след загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:2 на "Лаута" в първия 1/2-финал за Купата на България.

Оттогава специалистът не бе казвал нищо пред медиите. През този период той е бил търсен многократно за коментар, но неуспешно. След 12 месеца мълчание Хубчев най-сетне обели дума, макар и в типичния си рязък стил.

"Не, не, не, не искам да коментирам Левски", сподели бившият национал пред "Мач Телеграф", след като бе запитан на каква фаза са разговорите му със "синия" клуб.

Треньорът и асистентите му дадоха на съд "сините" за около един милион лева, след като контрактите им бяха прекратени предсрочно. Хубси и помощниците му са подписали на "Герена" с германски паспорти и това ги праща в печеливша позиция, защото клубът няма как да ги уволни по родното законодателство, обезщетявайки ги с 2-3 заплати.

Истината е, че съществуването на Левски в елита е под въпрос и заради самия Хубчев. Възможно е 26-кратният шампион на България да загуби професионалния си лиценз поради дълговете към някогашния бранител и много бивши и настоящи футболисти.

От "Георги Аспарухов" твърдят, че една от причините за безцеремонното отношение на бившия треньор и асистентите му към Левски е свързана с факта, че Наско Сираков е отказвал твърдо да разговаря с тях след уволнението и реално не се е и опитал да извади от съда разговорите.

Това ли е титулярният състав на Левски за контролата с Локомотив (Пловдив)?

Това ли е титулярният състав на Левски за контролата с Локомотив (Пловдив)?

И Мартин Райнов няма да играе