Хърватският вратар Динко Хоркаш е поставил смущаващи финансови изисквания на Левски, за да подпише договор. Както е известно, от "Герена" искаха да привлекат стража на Локо (Пловдив) за титуляр, заменяйки Пламен Андреев. Хоркаш обаче поискал 30 000 евро месечна заплата, плюс 150 000 евро на ръка, при подписване на контракта. В този момент преговорите били прекратени.

За интереса към Хоркаш потвърди и наставникът Николай Костов. Според неговите думи разговори с вратаря е имало, но изведнъж те затихнали. "Преговаряли ме с Хоркаш, но не разбрах какво се случи", коментира Костов на една от последните си изяви пред медиите.

Както е известно, през този сезон Левски имаше сериозен проблем с вратарския пост. След няколко колебливи изяви на Андреев, Костов реши да го смени с Иван Андонов точно за мача с ЦСКА-София. "Сините" загубиха с 0:2, а 20-годишният Андонов показа, че не е готов за големите очаквания от страна на привържениците. Впоследствие Костов върна Пламен Андреев, но заедно с това не пропускаше всеки удобен момент да го критикува. Според него, Андреев не поема достатъчно отговорност в решаващи мигове.