Левски има най-големи проблеми от началото на сезона с изпълнителите за поста на десния бек.

В момента те са свързани с Жереми Петрис, който се контузи на лагера в Дубай, като това не е първата му травма от началото на сезона. Те започнаха от лятото, когато клубът не се разбра с Драган Михайлович за нов договор. След това бе привлечен хърватинът Анте Блажевич, който бързо бе зачеркнат от Станимир Стоилов, пише "Мач Телеграф".

Притеснение за Левски: Драган Шолак разпродава имущество заради дългове за милиарди

Притеснение за Левски: Драган Шолак разпродава имущество заради дългове за милиарди

Дължи над 4 милиарда евро

След това дойде ред на Жереми Петрис и Абдулахи Шеху да запълнят дупката, зейнала на десния фланг на отбраната. Нигериецът трябваше да е алтернатива освен за този пост и за позицията вътрешен халф, но и той вече не е част от отбора поради лошо справяне със задачите си. Така за момента варианти за там останаха само съпътствания от травми Петрис, както и Патрик-Габриел Галчев, който бе оставен извън състава за доста мачове през есента от Станимир Стоилов.

Един от важните въпроси около състава сега е колко дълго ще е извън строя Петрис. И ако възстановяването му се проточи дали това най-после ще даде нови възможности за изява на Патрик-Габриел Галчев, или пък Стоилов ще вземе някакво друго по-нестандартно решение, опитвайки се да се справи с този проблем.