Наставникът на Левски Георги Дерменджиев призна, че е провел разговор с изпълнителния директор на клуба Павел Колев след информациите за задаващото се негово освобождаване като старши-треньор на "сините".

Според специалиста от първостепенно значение е отборът му да остане спокоен, за да може да се подготви подобаващо за предстоящия плейофен сблъсък с Ботев (Пд) в неделя.

Вердер (Бремен) отново пожела Томислав Папазов

Вердер (Бремен) отново пожела Томислав Папазов

Бранителят е поканен да тренира с тима на германците до 19 години

"В 10.30 часа проведох тренировка. Разговарях с Павел Колев. Той категорично ме увери, че няма нищо такова. За момента аз продължавам да си изпълнявам длъжността на старши треньора на Левски. Не мисля, че точно днес трябва да бъде денят, в който да има такива спекулации. Националният отбор играе мач. Ние сме българи и трябва да помагаме на националния отбор с всичко, което можем. Така на кратко стоят нещата с мен.

Петър Хубчев за Левски: Малко е неудобно да ме търсите по това време

Петър Хубчев за Левски: Малко е неудобно да ме търсите по това време

"Предстои ни важен мач след няколко часа", заяви селекционерът

Наистина не е много добре да се четат такива неща. В крайна сметка аз съм професионалист. Знам, че във футбола всичко може да се случи по всяко време. В разговор с Павел Колев, той ме увери, че няма нищо такова. Не знам откъде идват тези спекулации. За мен е важно отборът да е спокоен, защото този отбор бе много напрегнат. През последните три-четири месеца играчите преживяха много неща. Сега не трябва да се случват такива работи с тях. Футболистите трябва да бъдат спокойни, за да може изиграят плейофите така, както подобава.

Дори дойдоха при мен и ме питаха: "Тренер какво е това нещо, което се пише". Аз им казах да не се притесняват. Има кой да каже каква е истината. Клубът е силен в момента и с изпълнителен директор, и с нови собственици. Такива спекулации насочени към Левски не трябва да се разрешават", сподели Дерменджиев пред колегите от "Дарик".

Павел Колев: Левскари, това е само началото на една продължителна война

Павел Колев: Левскари, това е само началото на една продължителна война

"Георги Дерменджиев разполага с цялото спокойствие на света"