Халфът на Левски Давиде Мариани е убеден, че отборът го чака светло бъдеще и много скоро ще се случи нещо хубаво. 

Полузащитникът сподели само суперлативи за новия старши треньор Георги Дерменджиев, като е категоричен, че може много да научи от него.

Даниел Стрезов: Към момента нямаме индикации за промяна на собствеността в Левски

От Тръст "Синя България" заявиха: Към момента нямаме индикации за промяна на собствеността в Левски

"Не знам г-н Божков да ни изиска 10-те процента акции"

"Наистина съм обнадежден за предстоящите двубои. Доставя ми удоволствие да играя с моите съотборници. Трябва да пренесем доброто настроение и на игрището, което ще спомогне и за по-добри резултати.

Не беше лесно за нас през месец януари. Случиха се доста неща. Усещам позитивизма в нашия тим. Нещо добро ще се случва в бъдеще.

Георги Дерменджиев има друга философия за футбола. Винаги се опитвам да изпълнявам неговите указания. Чувствам се добре и смятам, че това е точният стил за мен. Мога много да науча от него.

Истинската прокоба за Левски

Истинската прокоба за Левски

"Сините" така и не преболедуваха своите пролетни издънки

Играч на моята позиция винаги трябва да търси асистенциите и головете. Това никога няма да се промени. Без значение кой ще бъде мой наставник. Г-н Дерменджиев иска от мен да играя повече с топката, да бъда по-въвлечен в събитията на терена и това определено ми допада. В сряда имаме важен мач. След него ще мислим за останалите", коментира Мариани пред "Диема спорт".