Българският национал Божидар Краев е готов да се завърне в Левски. Атакуващият халф е дал съгласието си да пристигне на "Герена", но условието му е да бъде при "сините" до лятото, след което да прецени дали да продължи със столичани или да си търси отбор в чужбина, твърди "Тема Спорт".

Но съществува и друга пречка подобен трансфер да се случи. Треньорът на Левски Станимир Стоилов е поставил две условия пред футболиста.

Андриан Краев: Брат ми има други планове, завръщане в България му е последен вариант

Андриан Краев: Брат ми има други планове, завръщане в България му е последен вариант

"Напоследък си говорим затова"

Първото е Краев да разтрогне с настоящия си клуб Мидтиланд, а след това да подпише за две или три години със "сините".

Преди дни Стоилов заяви, че Божидар Краев сам трябва да пожелае да се върне на "Герена", а не да му се молят да го направи.

"Трябва да си прецени дали иска да прави крачката към Левски. Насила никого няма да молим. Практиката да молим някой да играе или да подпише с клуба я заключихме преди два месеца", каза Мъри.

Положението на атакуващия халф в националния отбор не е никак добро, след като от много време не е получавал повиквателна. Откакто Ясен Петров стана селекционер, той рядко попада в представителния тим на България. На няколко пъти Божидар си навлече и гнева на футболната общественост, след като се изказа, че той заслужава да стане Футболист на годината. Дори и Димитър Бербатов сподели, че Краев има качества, но и прекалено голямо самочувствие.

Билал Бари е под въпрос за мача с Ботев (Враца)

Билал Бари е под въпрос за мача с Ботев (Враца)

26-кратните шампиони продължават да се готвят без мароканеца и Драган Михайлович